бул. Борис Трајковски бр. 143, Скопје
Понеделник - Сабота 08:00 - 16:00
+389 70 227 135 | +389 70 268 860 | +389 2 2700 808
 • Експерти за
  Готов бетон.
 • Максимална услуга и
  Квалитет.
 • Најсовремена
  Механизација.
 • Бази за производство на
  Готов бетон.
 • Подготовка, дистрибуција и
  Испумпување.

Имате потреба од партнер за вашата изградба?

За нас

Гоива ДОО е компанија основана во 1999-та година која поседува инсталација за производство на готов бетон, како и дистрибуција на истиот. Постројката на Гоива Бетон се наоѓа на локација на територијата на општина Кисела Вода. Инсталацијата се протега на површина од 10.970m².

Во инсталацијата се врши складирање на природен песок, подготовка на готов бетон и дистрибуција на готов бетон со сопствен миксер. Стационираните бетонски бази се со вкупен капацитет на производство на готов бетон од преку 200m³/h. Производството е со проектиран капацитет од 25.000m³ годишно.

Нашата мисија е Гоива Бетон да овозможува максимална услуга и квалитет на нашите клиенти. Иновацијата и решенијата функционираат како склоп, заедно со истражувањето и развојот како примарен фокус, што ја прави Гоива Бетон прв партнер за производство и дистрибуција на готов бетон.

Услуги

Сепарација

Ефикасното планирање е темел за успешна изведба на проектот. Складирањето на природен песок е еден од неизбежните чекори на успешното бетонирање, со цел да се одвојат сите типови на песок за нивната намена.

Производство

По сепарацијата, бетонот се произведува во согласност со одредбите од регулаторната легислатива за објектот. Квалитетот на Гоива Бетон е неприкосновен, трудејќи се да ги оствариме сите замисли на нашите соработници.

Дистрибуција и испумпување

По подготовката, Гоива Бетон учествува во дистрибуција на готовиот бетон. За таа цел нуди миксери за транспорт на готов бетон и бетонски пумпи со должина од 27m - 52m со цел да се задоволат потребите на клиентите.

Фази

 • Сепарација
 • Производство
 • Транспорт
 • Испумпување
Сопствена сепарација за производство на материјал кој потоа се користи како суровина за производство на готов бетон.
Производство на готов бетон подготвен во сопствена бетоњерка, компјутерски управувана, со капацитет од 200m³/h.
Транспорт на готов бетон користејќи сопствени миксери.
Испумпување на готов бетон со бетонски пумпи со должина од 27m до 52m, а по потреба и на поголеми височини со помош на продолжеток за бетонска пумпа.

Контакт

Адреса:бул. Борис Трајковски бр. 143, Скопје Телефон:+389 70 227 135 | +389 70 268 860 | +389 2 2700 808 Е-пошта:info@goiva.mk Работно време:Понеделник - Петок 08:00-16:00

Контактирајте нè