ул. Борис Трајковски бр. 143

  • +389 75 268 860

Свадбен ресторан

Од вашите соништа

Традиционален шарм и

модерна софистицираност

Во Гоива Ексклузив

Кажете „Да!“

За нас

Ресторанот “Goiva Exclusive” e специјализиран за свадби и други свечености со капацитет од 430 гости. Отворен во јуни 2015, многу брзо стана една од омилените дестинации каде се одржуваат семејните прослави и веселби.

Ресторанот располага со сопствен паркинг со капацитет од 300 возила, комплетна декорација и професионално осветлување.

Прекрасниот амбиент, модерениот ентериер, беспрекорната услуга, професионалност и квалитет го прават нашитот ресторан идеално место за организирање на вашата веселба која ќе се памети и ќе биде исполнета со незаборавни моменти. Препуштете се на уживањето во веселбата, подготвивме различни менија за сечиј вкус, со цел да го одберете најдоброто за Вас.

Повелете и уверете се.

Услуги

Услугите кои "Goiva Exclusive" ги овозможува на своите задоволни клиенти како вклучени во цената се:

Паркинг

„Гоива Ексклузив“ им овозможува на вашите гости сопствен паркинг простор со капацитет од 300 возила.

Декорација

Комплетна цветна и украсна декорација на салите и просторот во и околу ресторанот.

Осветлување

Професионално DISANO осветлување на сите простории со цел да Ви обезбедиме совршен амбиент.

Понуда

Погледнете ја нашата понуда и одберете го тоа што највеќе Ви одговара.