ул. Борис Трајковски бр. 143
Понеделник - Петок 08:00-16:00
+389 2700 808
 • Бетонски миксери
  Putzmeister бетонските миксери се паметна инвестиција со брза монтажа и долготраен век.
  Овозможуваат да ја завршите работата побрзо и со попрецизни резултати со висок квалитет.
 • Стационарни бетонски пумпи
  Putzmeister стационарните бетонски пумпи нудат издржливост и ефикасност при работата како и нејзина целосна контрола.
  Корисни се за нанесување на големи количини на материјали со леснотија (цемент, песок, камен).
 • Камиони со бетонски пумпи
  Експертизата акумулирана со текот на годините е доведена до совршенство со цел да се создаде
  првокласна опрема за бетонирње дизајнирана според денешните технички потреби ширум светот.

Имате потреба од партнер за вашата изградба?

За Putzmeister

Putzmeister е развиена самостојно во глобален производител на машинерија со специјална намена, со седиште во Аихтал, 20-тина километри југозападно од Штутгарт.

Putzmeister Holding GmbH во Аихтал, Германија е најголемиот произведувач на високо ниво на Putzmeister Group. Во 2012-та година, фондацијата на Карл Шлехт продава 100% од своите акции во Putzmeister на Sany Heavy Industries, со што Putzmeister станува дел од Sany Group.

Гоива Бетон е овластен дистрибутер и изнајмувач на Putzmeister опремата на територијата на Македонија.

Стационарни бетонски пумпи

Putzmeister стационарните бетонски пумпи нудат издржливост и ефикасност при работата како и нејзина целосна контрола. Корисни се за нанесување на големи количини на материјали со леснотија (цемент, песок, камен).

Бетонски миксер

Putzmeister бетонските миксери се паметна инвестиција со брза монтажа и долготраен век. Овозможуваат да ја завршите работата побрзо и со попрецизни резултати со висок квалитет.

Камиони со бетонски пумпи

Експертизата акумулирана со текот на годините е доведена до совршенство со цел да се создаде првокласна опрема за бетонирање дизајнирана според денешните технички потреби ширум светот.

Карактеристики

1

Мисија

Да се произведат висококвалитетни производи за клиентите, да се биде светски лидер на пазарот со акцент на здрав и конзистентен економски раст, да се едуцираат вработените на градење и одржување на производите во согласност со највисоките стандарди и да се препознае и награди трудот на вработените, кои се иднината на компанијата.
2

Визија

Инженирање за успех: Производите и фабриките да ги овозможат најголемите перформанси, квалитет и веродостојност. Цврсто партнерство: Темелот на секоја соработка е довербата. Putzmeister ветува дека ќе се грижи за клиентите и ќе се фокусира на нивните потреби и ќе ги третира партнерите со апсолутна почит и ќе го одржува бизнисот фер и доверлив.
3

Вредности

Искуството го гради патот: Тимот на високо обучени и мотивирани луѓе работи со цел да го подобри производот и услугите. Вредностите на Putzmeister се состојат од стремеж кон разумни цени со ориентираност кон вредноста, насочување кон квалитет, флексибилност, компетитивност, иновативност, водено од технологијата и фокусирано на клиентот.

Историја

1958
1965

Почеток со работа

Фондацијата Карл Шлехт ја основа компанијата KS-Maschinenbau за изградба на машини. Потоа се конструира првата секција од фабриката во Филдерштад, близу Штутгарт. Се присвојува името Putzmeister, кој се разгранува во Минхен и Хамбург.

1976
1995

Светски рекорди и развој во САД

Светски рекорд на пумпање на бетон - 310 метри во Франкфурт. Нов светски рекорд во 1978, пумпање до 340 метри на 600 метри оддалеченост. 1985, рекорд до 432 метри. Претставување на индустриски пумпи, тунелски машини и други гранки.

2006
2015

50 години PM и спој со Sany

Во 2008 Putzmeister слави 50-ти роденден. Во 2011 5 пумпи пренесени во Фукушима за ладење на уништениот нуклеарен реактор. Во 2012, спој со Sany. Во 2015-та вложува повеќе од 3 милиони евра во нов центар за тестирање во Аихтал, Германија.

Од 2012, Putzmeister се спојува со Sany Heavy Industries со цел да се креира нов глобален лидер за бетонски пумпи. Putzmeister станува дел од Sany Group. Оттогаш, годишниот извештај на компанијата ги бележи следните бројки:

0

до денес

0

вработени

0

држави

0

евра профит

Гоива е овластен дистрибутер на бетонски пумпи, телебелт и машини за тунелирање од германскиот бренд Putzmeister Holding GmbH за Република Македонија.

Квалитетот на Putzmeister е распространет ширум светот претставувајќи темел на сите услужни дејности од градежништвото и сродните индустриски гранки.

Локација

Контактирајте нè

Адреса: ул. Борис Трајковски бр. 143 Телефон: +389 2700 808 Факс: +389 2720 770 Мобилен: +389 70 227 135 Испрати порака
© Гоива 2016. Сите права се задржани. Web Design - Kara5